🔥ZÍSKAJ JARNÚ ZĽAVU! POUŽI KÓD: JAR5, A ZĽAVA -5% JE TVOJA! 🔥

Najpredávanejšie Yodeyma vône: Prečo si ich kúpiť?

Najpredávanejšie Yodeyma vône: Prečo si ich kúpiť?

 

Vedeli ste o tom, že vašu vôňu si ľudia okolo vás všimnú skôr, než čokoľvek iné? Ak hľadáte unikátny parfum, ktorý si zamilujete vy aj vaše okolie, máme pre vás skvelý tip. Populárne vône Yodeyma inšpirované svetoznámymi značkami. Luxusné a jedinečné vône, ktoré si môžete dovoliť bez výčitiek. Prečo sú tieto parfumy také obľúbené?

yodeyma_nicolas white_blog

Parfumy inšpirované svetovými vôňami

Chceli by ste vyskúšať nový parfum, no pri pohľade na cenu začnete váhať a nakoniec si nič nekúpite? Vďaka vôňam značky Yodeyma si môžete konečne dovoliť akýkoľvek parfum. Tieto vône sú totiž inšpirované najznámejšími a najpredávanejšími svetovými značkami.

Ak vás láka vôňa obľúbeného parfumu La Vie Est Belle značky Lancôme, značky Giorgio Armani alebo nestarnúca klasika Coco Mademoiselle legendárnej značky Chanel, určite nahliadnite do ponuky Yodeyma, v ktorej nájdete všetko, po čom túžite.

Vedeli ste, že...

... v ponuke Yodeyma nájdete viac než 100 vôní inšpirovaných svetovými značkami?

Užite si pohodlný výber

Ak viete, ktorý parfum známej značky vás láka, jednoducho si otvorte katalóg vôní a zistite, ktorá Yodeyma vôňa je ňou inšpirovaná. Praktický prevodník vám uľahčí hľadanie vašej vysnívanej vône. Pri každom parfume nájdete aj detailný popis vône a vonné tóny, takže výber perfektnej vône bude hračkou. 

Ak sa však neviete rozhodnúť alebo chcete vyskúšať niektorú z noviniek, môžete si kúpiť aj 15 ml balenia a vyskúšať si vôňu doslova na vlastnej koži.

yodeyma_fruit_blog

Dlhotrvajúca výdrž počas celého dňa

Od kvalitného parfumu očakávame najmä dve veci – príjemnú vôňu a skvelú výdrž. Yodeyma vône sa pýšia naozaj perfektnou výdržou, vďaka čomu bude váš parfum cítiť počas celého dňa. Dôvodom je jedinečné zloženie s obsahom vysokokvalitných esencií. Kvalitný a trvácny parfum nemusí stáť niekoľko desiatok eur – stačí poznať tú správnu značku.

Kvalitný parfum by mal na pokožke vydržať aspoň 5 hodín. Až po tejto dobe je vhodné aplikovať ho opäť. Ak sa však venujete športu alebo inej aktivite, pri ktorej sa potíte, vôňa môže vyprchať aj skôr. Ideálne je, ak parfum aplikujete po sprche na čistú pokožku, čím predĺžite jeho výdrž.

Intenzívna vôňa, ktorá vás opantá 

Zvykli ste si, že ak chcete vôňu naozaj cítiť, musíte na seba vystriekať značnú časť flakónu? V takej chvíli ste si určite všimli, že z fľaštičky rýchlo ubúda a váš obľúbený parfum je čoskoro preč. S vôňami Yodeyma sa vám to nestane. Intenzita vôní vás prekvapí už pri prvom použití – postačia vám dve či tri streknutia a vašu novú vôňu budete ihneď cítiť.

Náš TIP

Ak chcete zvýrazniť vôňu parfumu, aplikujte si ho na miesta, ktoré sú najviac prekrvené – zápästie, krčná tepna či jamky za ušami.

Ak hľadáte intenzívnu vôňu, ktorú si každý hneď všimne, siahnite po sladkých alebo korenistých tónoch. Medzi takéto vône patrí napríklad parfum Power Woman inšpirovaný známou vôňou Lady Million.

Skvelé ceny a výhodné balenia

Mnoho ľudí sa domnieva, že za luxusnú vôňu musia platiť desiatky, ba až stovky eur. To však nemusí byť váš prípad. Je len na vás, či si kúpite jeden drahý parfum alebo niekoľko cenovo výhodnejších, no rovnako kvalitných a intenzívnych vôní. S vôňami značky Yodeyma sa nemusíte obmedzovať, pretože svetovú kvalitu môžete mať za zlomok ceny.

Ak si vyberiete 50 ml balenie, za parfum inšpirovaný vôňou Chloé zaplatíte menej než 15 €. V prípade, že sa rozhodnete pre väčšie 100 ml balenie, cena bude iba o 10 € vyššia. Je to skutočne iba zlomok ceny, ktorú by ste zaplatili za originálny parfum tejto značky.

Rozhodnite sa pre jedinečné a luxusné vône za najvýhodnejšie ceny. Spoznajte parfumy Yodeyma a zahaľte sa do voňavého závoja najkrajších vôní.